050-4042761 info@manjeet.nl

Ischias klachten

Voor een effectieve behandeling van ischias klachten Groningen gaat u naar Manjeet. Manjeet heeft ruime ervaring in het effectief behandelen van ischias klachten Groningen door toepassing van Shiatsu in combinatie met Ayurvedische massage.

Voor behandeling van ischias klachten gaat u naar Manjeet

Irritatie of beknelling van de ischiaszenuw kan leiden tot ontsteking. De irritatie of beknelling kan voortkomen uit overbelasting, onjuiste belasting, een wervelblokkade, een hernia, zwaar tillen of zwelling. Ischias klachten kunnen beginnen met een doffe pijn in de onderrug en naarmate de ontsteking zich verder ontwikkelt, kunnen de klachten zich over het gehele been verspreiden. Ischias klachten kunnen ook ontstaan tijdens zwangerschap. Een baby zorgt voor druk op de bekkenbodem en hierdoor neemt de spierspanning bij de bilspieren toe. Dit kan leiden tot beknelling van de ischiaszenuw en daarmee tot diverse pijnklachten. Manjeet is gespecialiseerd in het behandelen van ischias klachten Groningen. De combinatie van de druktechniek van Shiatsu met de ontspannende Ayurvedische massage, vergroot het herstellend vermogen van het lichaam waarmee ischias klachten Groningen uiterst effectief worden verholpen.

Effectieve behandeling ischias klachten Groningen door unieke behandelmethode

Bij toepassing van Shiatsu worden door het uitoefenen van druk, de spieren los en ontspannen gemaakt. Door dit systematisch te herhalen en geleidelijk de druk op te voeren, nemen spanning en verzuring in de spieren af. Na de toepassing van Shiatsu wordt er een Ayurvedische massage bij ischias klachten Groningen gegeven om de doorbloeding te stimuleren. Deze massage neemt de stijfheid en vermoeidheid uit de spieren verder weg en hierdoor kan het lichaam zich volledig ontspannen wat leidt tot sneller herstel. Door de ruime ervaring en deskundigheid vindt u de oplossing voor ischias klachten Groningen bij Manjeet.