050-4042761 info@manjeet.nl

RSI klachten

Door overbelasting van spieren (computerwerk) en/of stress verkrampen de spieren. Dit gevoel wordt als pijnlijke steken en/of pijnlijke uitstralingen ervaren. Bij deze klachten zijn de spieren op het hoofd, in de nek, schouder en rug gespannen. Vaak zitten er ‘knopen’ in de spieren die voelbaar zijn door de huid. Shiatsu massage voor rsi

Bij RSI zijn de spieren in de des betreffende arm gespannen en zitten daar ook knopen in. Deze spieren worden met zorg en beleid los gemaakt en ontspannen. Door druk uit te oefenen op de onderliggende spieren wordt de spanning uit de spierengehaald. Dit proces wordt steeds herhaald waardoor het lichaam zich steeds meer en dieper gaat ontspannen. Door deze ontspanning is het mogelijk om dieper op de spieren te werken zonder ze te vermoeien of over te belasten.

Het therapeutische effect neemt toe, doordat het herstellende vermogen van het lichaam zelfopgewekt wordt. Storingen (de klachten) worden opgeheven en als gevolg daarvan zal de energiebalans in het lichaam herstellen.